Våre tjenester

Nettsider

Sammen skaper vi magi med våre kreative hoder, brede kompetanse og kjærlighet for faget. Vi er eksperter på å lage helhetlige nettsideløsninger som sørger for en vinnende presentasjon av din merkevare.

Nettsider utviklet for din bedrift

Et sterkt konsept for helhetlige løsninger er en forutsetning for å skape en synlig og sterk merkevare. Hver eneste nettside levert av Semway er unik. Avdelingen for utvikling består av en spennende miks av kreative, analytiske og erfarne hoder. De har et høyt fokus på leveranser av nettsideløsninger med et bredt spekter, høy kvalitet og en unik presisjon innenfor sitt fagfelt. Det er viktig at en nettside ivaretar markedsføringen din. Vi ønsker å hjelpe deg med å skape gode førsteinntrykk for din merkevare.

Skap merkekjennskap og konverteringer

Når en har behov for, eller er på utkikk etter et nytt produkt eller tjeneste, gjennomfører en først og fremst et søk på nett. Nettsider er den mest naturlige tilstedeværelsen for bedriften din på internett. Det er helt avgjørende når det kommer til kommunikasjon med den moderne kunden. Nettsider har som hensikt å presentere en merkevare på en god måte, skape merkekjennskap og konverteringer for bedriften din.

Ønsker du å drive nettbutikk på nettsidene dine, er det viktig at nettbutikken er tilpasset forbrukerne og søkemotorene. Den må være brukervennlig og ha en enkel navigasjon som sørger for at forbrukerne enkelt finner det de leter etter og kan gjennomføre et kjøp. Vi ønsker å hjelpe deg med gjennomført og brukervennlig nettbutikk for din bedrift.

Prosess med tett samarbeid

For å kunne gi et godt bilde på mulighetene som finnes og hva som vil gi din bedrift det beste resultatet, starter vi alltid med et uforpliktende behovsavklaringsmøte. Møtet har som mål å sette rammer for tid, funksjoner og design. Designer og utvikler involveres tidlig i prosessen for å effektiv skape kreative og innovative løsninger. De aller beste resultatene kommer av godt samspill mellom deg og oss, gjennom hele prosessen. Sammen sørger vi for at endelig produkt setter både din bedrift og kundene i fokus, uansett behov.