Våre tjenester

Semway har fokusert sin virksomhet rundt markedsføring på internett. Vi kan hjelpe din bedrift med målrettet og kostnadseffektive aktiviteter. Nedenfor finner du en oversikt over noen av produktene og tjenestene vi tilbyr.

Design

Vi utformer design for både digitale flater og print, basert på gode idéer og fokus på bruker. Et komplett design skal ha en gjennomført visuell identitet og tydelig profil.

Les mer

SEO og Innhold

Vi skaper langsiktige resultater med komplekst SEO-arbeid basert på din bedrifts behov. Dedikert SEO-arbeid kan bidra til avgjørende plasseringer i søkemotorene og forsterket merkevare.

Les mer

Synlighet

Våre sosiale medie- og annonseeksperter sørger for sterk synlighet med et klart og tydelig budskap som treffer målgruppen. De har gode erfaringer med å skape oppmerksomhet og behov med kreativt og selgende innhold på nett.

Les mer

Nettsider

Vi skaper funksjonelle og tekniske løsninger som sikrer en sterk tilstedeværelse. En komplett løsning skal gi brukerne god brukeropplevelse og presentere merkevaren på en gjennomført måte.

Les mer

Sosiale Medier

Sosiale medier er en viktig del av markedsstrategien til bedriften din, og handler om kommunikasjon og dialog med kunder. Bruker du sosiale medier på en god måte, bygger du relasjoner til målgruppen din som er svært viktige for å oppnå gode resultater.

Les mer

UX

UX står for ”User experience” og er et fagfelt som tar for seg en hel rekke ulike fagområder. Felles for alle disse er derimot fokuset på brukeren. Å skape gode brukerorienterte løsninger handler om å forstå helheten, hvordan en løsning oppleves på tvers av kontaktpunkter, gjennom hele kundereisen.

Les mer