Semway Smart Web


Semway Smart Web

Konseptet som gir bedriften en profesjonell nettside til lavere pris.

Semway Smart Web gir mindre bedrifter en unik mulighet til å få en solid og sikker nettside utviklet av interaksjonsdesignere og norske programmerere, til en langt lavere kostnad.

Flertallet av små bedrifter har behov for en nettside med høy sikkerhet, god brukervennlighet og design/profil tilpasset bedriften. Men skreddersydde nettsider blir ofte kostbart for mindre selskaper.

Semway har utviklet et system for mindre bedrifter hvor de selv kan sette sammen en nettside basert på ulike designoppsett som er klargjort, og kun trenger en liten tilpasning.

Grunnpakke

Med vårt smarte system har man alltid en grunnpakke og den inkluderer:

  • Oppstartsmøte for behovsavklaring
  • Prosjektleder som styrer prosessen
  • Designprosess med tilpasning av nettside til bedriftens profil. Opptil 2 runder inkludert. Responsiv tilpasning for mobil og nettbrett
  • Godkjenning av design før programmering
  • Bestilling og opplasting av ny nettside på bedriftens webhotell og koble til riktig domene. All nødvendig sikkerhet installert Åpning av nettsiden for roboter, så den kan indekseres av eksempelvis Google
  • Google Analytics plugin
  • Forside m/ kontaktskjema – Enkel forside som presenterer bedriften. Mulighet for å legge opp link til underside, samt et kontaktskjema
  • Tekstside(r) – Enkel side for tekst og bilder. Kan brukes til informasjonssider eller f. eks. obligatoriske sider som informasjon om Cookies
  • Antall tekstsider en ønsker å ta i bruk er ubegrenset. Merk at det er plass til 6-7 sider i menyen (uten tilvalget 2. nivå meny)

Driftspakke

I tillegg til Grunnpakke, så må man ha en driftspakke. For etter en nettside er lansert, må den vedlikeholdes og oppdateres for å unngå hacking samt opprettholde ytelse. Semway drifter over 150 nettsider, alt fra enkle kampanjesider til store nettbutikker med avanserte integrasjoner. Ved å inngå avtale om oppsett og leveranse av Semway Smart Web, bindes bedriften til min. 1 år med drift hos Semway fra lanseringsdato. Driftspakken inkluderer inntil 2 oppdateringer av WordPress, samt jevnlig backup av siden om noe skulle skje. For fullstendig prisliste, drift og tilvalg se her.

I tillegg så er det ulike tilvalg – som man kjøper utenom. Tilvalg er noe vi absolutt anbefaler om man skal få full utnyttelse av deres nettside.

For informasjon om vilkår og fremdriftsplan for SEMWAY SMART WEB se
VILKÅR | FREMDRIFTSPLAN