Våre tjenester

Design

For å forstå hvordan andre oppfatter din bedrift er det essensielt å kunne se bedriften din fra begge sider. Fra din side og fra brukerne sin side. Vi hjelper deg med å skape et helhetlig konsept og en visuell identitet hvor begge sider speiler ett felles budskap.

Design handler mye om følelser. De aller fleste handlingene vi gjør blir tatt på grunnlag av hvordan det får oss til å føle – enten bevisst eller ubevisst. Design er derfor avhengig av å skape følelser som brukerne finner både gjenkjennelig og troverdig. Ved å fokusere på denne følelsen vil bedriften din skille seg ut i mengden.

I Semway er vi så heldige at vi har et helt team av designere, med en variasjon av ekspertise og kompetanseområder

Kombinert sitter de på en bred erfaring innen både digitale flater og trykte medier, med innsikt i en variasjon av bransjer. Design dreier seg, i sin helhet, om å skape visuelt engasjerende innhold, uavhengig av medium. Kommunisert effektivt til en gitt målgruppe. Med et godt samarbeid med hverandre, og våre andre avdelinger, sørger designerne alltid for profesjonelle leveranser med meget høy kvalitet.

Webdesign

En bedrifts nettsider er en avspeiling av firmaet. Det kreves et profesjonelt design av utseende hvor det er enkelt for brukere å navigere for å dekke et behov og nå målet. Oppmerksomheten må fanges på få sekunder, for å ikke miste den besøkende til et annet nettsted. Våre erfarne og dyktige designere utformer webdesign for din bedrift, med mål om å ivareta din bedrifts profil og identitet. Dette sørger for at bedriften din blir lagt merke til og husket.