Våre tjenester

Synlighet

Våre sosiale medie- og annonseeksperter sørger for sterk synlighet med et klart og tydelig budskap som treffer målgruppen. De har gode erfaringer med å skape oppmerksomhet og behov med kreativt og selgende innhold på nett.

Bygg merkebevissthet med sosiale medier og annonsering

Våre avdelinger for synlighet og annonsering har et sterkt fokus på å skape synlighet for din merkevare og bedrift ved hjelp av sosiale medier og annonsering i søkemotorene og på nett. Dette gir en rekke muligheter og er den enkleste måten å bygge merkebevissthet på. Vi bistår ved valg av kanaler og annonsedimensjoner best tilpasset din bedrift, og sørger for innhold som treffer målgruppen.

Synlighetsspredning med relevante kanaler

Det er viktig med målrettede annonser til ønsket publikum for å nå de satte målene for bedriften din. God synlighetsspredning på nett skapes ved å ha kjennskap til bedriften både fra innsiden og utsiden. Uansett om du ønsker å nå en mindre, spesifikk målgruppe, eller ønsker bred spredning for å bygge merkekjennskap. Vi har et tett samarbeid med våre designere for å skape innhold som treffer og engasjerer. Med erfaring fra en rekke tjenester som Google, Bing, Facebook og Instagram sørger vi alltid for å være oppdatert på mulighetene de ulike plattformene gir, for å konstant skape optimalt innhold for best mulig resultat. I tillegg til at Semway er sertifisert Premier Google Partner, sitter våre erfarne sosiale medie- og annonseeksperter på en rekke sertifiseringer.